Villa in DAMAC Hills, Dubai, UAE, 5 bedrooms, 377 sq.m. No. 7

 • 1,586,936EUR
Featured Vanzare
Dubai
Featured Vanzare

Villa in DAMAC Hills, Dubai, UAE, 5 bedrooms, 377 sq.m. No. 7

Dubai
 • 1,586,936EUR

Prezentare generală

ID Proprietate: HZHZ51
 • 5
 • Dormitoare
 • 377
 • m2
 • 2025
 • An constructie

Descriere

Proiect rezidențial Gems Estates în Dubai
Gems Estates este o nouă comunitate de vile de lux în Damac Hills, dezvoltată de Damac Properties.

Aceste reședințe vor avea un design exclusivist inspirat de diamantul negru. Stilul complexului este dezvoltat în colaborare cu casa de modă și design, Cavalli, și cu firma de bijuterii, de Grisogono.

Proprietarii vilelor vor avea acces la toate facilitățile din comunitatea de lux Damac Hills, inclusiv:

Malibu Bay, o zonă de recreere exclusivistă cu o plajă de nisip artificial și o piscină cu valuri de mari dimensiuni
Trump International Golf Club, cu un teren profesionist de 18 găuri, restaurante, un complex sportiv și alte facilități
Mai multe parcuri verzi
Grădină zoologică pentru animale de companie
Loc de joacă pentru copii
Terenuri pentru baschet, fotbal american și alte jocuri active
Școala Jebel Ali (care are un calificativ bun)
Grădinița
Magazine
Piață de produse proaspete
Cafenele și restaurante
Moschee

Imobiliare în Gems Estates, Dubai, EAU


Această comunitate rezidențială închisă va cuprinde vile cu cinci, șase și șapte dormitoare. Vilele luxoase vor avea o suprafață utilă cuprinsă între 377 m² și 2.280 m². Vilele vor avea terenuri împrejmuite care vor găzdui o grădină, o terasă și alte facilități, în funcție de planul de etaj. Vilele cu șase și șapte dormitoare vor avea o piscină și mai multe zone de recreere în curtea din spate. Reședințele cu mai multe etaje vor avea, de asemenea, un lift.

Parterul vilelor cu cinci dormitoare va găzdui o bucătărie închisă, un living, o sală de mese și o zonă de bibliotecă cu deschidere spre o terasă, un dormitor cu baie, o cameră de serviciu cu baie, o baie pentru oaspeți și o magazie. La primul etaj, vor exista dormitoare cu baie proprie, o terasă și un balcon, precum și o cameră de recreere pentru familie. O terasă în aer liber și o cameră spațioasă pe care proprietarii o pot echipa la discreția lor vor fi situate la nivelul acoperișului.

Vilele cu șase dormitoare vor avea un etaj la subsol cu un home cinema, un garaj, o baie și diverse încăperi utilitare. La parter, vor exista o bucătărie în plan deschis și o bucătărie închisă, un living și o sufragerie cu deschidere spre o terasă, precum și un birou, o cameră de serviciu cu baie și o baie pentru oaspeți. Primul etaj va găzdui dormitoare cu băi și balcoane, precum și o cameră de familie. Al doilea etaj, la nivelul acoperișului, va cuprinde o cameră care poate fi echipată după gustul proprietarului, o terasă cu jacuzzi și o baie.

Vilele cu șapte dormitoare vor dispune de un garaj, un home cinema, o cameră de recreere, o magazie, o baie și alte spații la parter. Parterul va fi rezervat pentru un living și o sufragerie care se deschid către o terasă care duce către o piscină, o cameră de recreere pentru familie, o bucătărie închisă și o bucătărie în plan deschis, o cameră de serviciu cu baie și un dormitor cu baie proprie. La primul etaj vor exista mai multe dormitoare cu baie. Nivelul acoperișului va găzdui două dormitoare cu balcoane, un dressing, două băi și o terasă spațioasă cu jacuzzi.

Proprietate de vânzare în Gems Estates


Vilele din Gems Estates sunt un produs premium. Proprietățile exclusiviste din comunitățile de lux din Dubai sunt întotdeauna la mare căutare.

În timp ce noul proiect rezidențial se află în faza de construcție, puteți achiziționa o vilă la un preț avantajos de la dezvoltator. Puteți utiliza planul convenabil de plată în rate, cu 20% plătiți în avans pentru a asigura prețul, 60% în timpul construcției, iar restul de 20%, la predarea proprietății finalizate.

Cumpărătorii străini de proprietăți imobiliare de lux din noul proiect rezidențial pot solicita o viză de aur de 10 ani pentru EAU. Pentru a deveni eligibil pentru această viză de reședință, trebuie să achiziționați o proprietate în valoare de 2 milioane AED (544 500 USD) sau mai mult.

Locatie

Aproape de centrele comerciale
Aproape de grădiniță
Cartier de prestigiu
Aproape de terenul de golf
Locație excelentă
Vedere frumoasă

Caracteristici

Ferestre panoramice
Balcon
Terasă
Podele
Finisat
De bună calitate
Proiect nou
Clădiri de mică înălțime
Apă de la robinet
Electricitate
Drum de acces la teren

Facilități interioare

Pentru copii
Spălătorie
Verandă
Cameră de depozitare
Zona de recreere

Caracteristici exterioare

CCTV
Grădină amenajată
Spațiu verde amenajat
Accesibilitate la transport
Nu există facilități industriale
Facilități sociale și comerciale
Curtea din spate
Parcare auto
Grădină
Căi pietonale
Facilități bine dezvoltate
Piscină

Imobiliare în Gems Estates

Stil de viață
Vilele Elite din Gems Estates vă vor cufunda într-o atmosferă de viață luxoasă, cu multiple facilități private la dispoziția dumneavoastră. Terenurile spațioase cu piscină și grădină vă vor asigura o relaxare maximă pe malul apei, în timp ce vă bucurați de liniște, pace și confort casnic. De asemenea, vă puteți distra de minune cu familia și prietenii într-un home cinema privat, în timp ce colecționarii de vehicule și motociclete vor aprecia garajul spațios situat la subsol.

Încăperea de la nivelul acoperișului face posibilă crearea unei zone funcționale suplimentare în locuința dvs. în funcție de gustul dvs., de exemplu, dotarea unei săli de sport, a unui loc de joacă pentru copii sau a unui birou.

Avantaje
Finisajele exclusiviste, mobilierul rafinat și designul elaborat fac din vilele din Gems Estates adevărate opere de artă. Astfel de proprietăți vor fi întotdeauna foarte apreciate și își vor păstra o bună lichiditate pe piață.

Locuințele vor dispune de diverse premise menite să facă locuințele cât mai confortabile. De exemplu, vilele cu șase și șapte dormitoare vor avea două bucătării, una închisă (așa-numita “prep kitchen”, destinată pregătirii mâncării) și cealaltă open space, folosită pentru a pune masa și pentru a face cafea etc.

Vile în Gems Estates
Vilele luxoase vor fi decorate cu panouri cu imprimeuri de animale și iluminat pe mai multe niveluri. Paleta de culori exterioare amintește de diamantele negre încrustate în aur.

Interioarele vilelor se vor mândri cu numeroase detalii elegante, care, atunci când sunt combinate, creează un stil inimitabil. Mobilierul de designer cu forme neobișnuite, pereții despărțitori din sticlă texturată, elementele decorative din lemn și marmură, lămpile sofisticate, instalațiile realizate din plante și multe alte caracteristici vor face din aceste locuințe adevărate bijuterii arhitecturale.

Finalizarea construcției
Noul proiect rezidențial se află în prezent în faza de dezvoltare. Construcția este planificată să fie finalizată în al patrulea trimestru al anului 2025. Colecția de vile este dezvoltată de Damac Properties, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Dubai, în colaborare cu branduri de renume, ceea ce le oferă cumpărătorilor liniștea că termenele anunțate vor fi respectate.

Puteți vedea exterioarele, interioarele și planurile de etaj ale acestor vile opulente pe site-ul nostru. Vă rugăm să contactați consultanții noștri pentru a solicita informații cu privire la stadiul actual de construcție al proiectului.

Investiție imobiliară în Gems Estates
Noul ansamblu rezidențial oferă proprietăți imobiliare de lux, care au fost la mare căutare în EAU în ultima vreme.

Achiziționarea unei vile de lux este o investiție de încredere atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. În primul caz, puteți închiria proprietatea și primi un venit stabil. Randamentul mediu de închiriere al vilelor cu cinci și șase dormitoare din Damac Hills este de 10%-12% pe an.

Pentru o investiție pe termen scurt, puteți achiziționa o vilă în faza de construcție cu o reducere de la dezvoltator și revindeți proprietatea după ce este pusă în funcțiune la valoarea de piață, obținând un profit de până la 20%.

 • Stat Dubai
 • Tara United Arab Emirates

Detalii

Updated on January 31, 2023 at 12:13 pm
 • ID Proprietate: HZHZ51
 • Pret: 1,586,936EUR
 • Dimensiunea proprietății: 377 m2
 • Dormitoare: 5
 • An constructie: 2025
 • Status: Vanzare

Programeaza o vizionare

Informatiile dvs

Similar Listings

Compare listings

Compare