Monte Carlo by Damac Properties at Damac Lagoons

 • 480,000EUR
Featured Vanzare
Dubai
Featured Vanzare

Monte Carlo by Damac Properties at Damac Lagoons

Dubai
 • 480,000EUR

Prezentare generală

ID Proprietate: HZHZ51
 • 3&4
 • Dormitoare
 • 211-314
 • m2
 • Q1-2026
 • An constructie

Descriere

Monte Carlo by Damac Properties at Damac Lagoons este un stil de viață nou și interesant, care oferă case de 3 și 4 dormitoare de calitate superioară în Dubai, spațioase și elegante. Este pur și simplu cel mai bun loc în care oricine ar putea locui aici, deoarece este atât sincer și elegant, și are facilități exclusive, facilități iconice de clasă mondială și servicii premium pentru ca utilizatorii să se bucure de cele mai bune momente. Deoarece toate aceste lucruri sunt cuibărite aici, este cel mai bun loc în care oricine poate locui.

Viața care vă este presărată cu servicii nelimitate și un mod de viață cu tematică de stațiune, astfel încât să vă simțiți mereu ca și cum ați fi în vacanță. Acest calm și rai al armoniei este construit într-o locație care este departe de sunetele aglomerate ale orașului și de alte perturbări. O poziție de prestigiu cu lagune de apă și acces la plajă, care este complet dezvoltată și echipată cu vârful activităților și facilităților de apă, unde ambiția tuturor este de a face parte din ea.

Magazine pe malul apei, restaurante cu vedere la malul apei, unde te poți relaxa și te poți bucura de mâncăruri minunate dintr-o varietate de bucătării în timp ce te bucuri de peisaj. A locui pe malurile populare ale apei în case de oraș superbe și independente, care reprezintă apogeul eleganței și includ cele mai premium facilități private, este o alegere populară. Această locație este incredibilă și vă oferă cea mai mare plăcere posibilă în timp ce retrăiți amintiri alături de cei dragi.

Dorința ta de a trăi mai bucuros și mai abundent îți va aduce toate aspirațiile la îndeplinire în această dezvoltare. În această parte a vibrantului oraș Dubai, veți descoperi că nu există nicio limită pentru serviciile care vă pot îndeplini toate imaginațiile și dorințele cele mai nebunești. Construiți-vă propriul stil de viață în interiorul farmecului acestui mod de viață pe malul apei, participând în același timp la o aventură incitantă și fiind înconjurat de facilități emblematice, care vor face ca confortul dumneavoastră să se simtă atât elegant, cât și conectat la un mod de viață.

Principalele puncte de atracție:


O capodoperă creată de dezvoltatorul Damac Properties, lider în industrie și renumit la nivel internațional.
Aranjament în case de oraș cu 3 și 4 dormitoare independente
Acasă la facilități comunitare de talie mondială, de la asistență medicală la opțiuni de divertisment
Magazine, cafenele și alte unități situate de-a lungul Lagunei
Acces la obiective turistice și facilități publice bine cunoscute în câteva minute

Caracteristici și facilități

Sala de gimnastică
Piscină
Terase private
Grădini și parcuri
Spațiu de parcare amplu
Sporturi nautice
Terenuri de sport
Pistă de alergare
Lagune și zone de plajă

Plan de plată

Down Payment

20%

Avans

La data rezervării

During Construction

60%

In timpul constructiei

1-10 transa

Handover

20%

La finalizarea constructiei

100% finalizare

Introducerea unui nou cluster Monte Carlo la Damac Lagoons, Dubai, a permis jucătorilor care au ratat oportunitățile anterioare să participe la noi acțiuni. Deoarece stilul de viață de vis din lumea Dubaiului este realizabil aici, cu acces excepțional la magazine importante, magazine alimentare, centre comerciale, complexe, piețe, hoteluri și multe altele, această locație este foarte recomandată.

Zona din imediata vecinătate a proiectului găzduiește o gamă spectaculoasă de facilități de calibru mondial, precum și peisaje care îți taie respirația. Stilul de viață creativ care depășește confortul, cu un standard de viață de neegalat și un stil de viață în stil resort care merge dincolo de lux și încorporează facilități contemporane.

Conectivitatea locației:
05 minute – Școala Jebel Ali
10 Minute – Dubai Polo & Equestrian Club
12 minute – Dubai Autodrome
13 minute – Dubai Miracle Garden
14 minute – IMG Worlds of Adventure
14 minute – Stadionul internațional din Dubai
14 minute – City Centre Me’aisem

Toată lumea pare să se simtă bine, în ciuda faptului că a pierdut șansa de a căuta consolare într-o lume de lagune, în care ar fi putut să vadă reprezentări uluitoare de sporturi nautice și valuri. Aveți ocazia la Monte Carlo, care aduce caracteristicile autentice ale mediului înconjurător care contribuie la creșterea plăcerii consumatorilor de a se bucura mai mult de panoramele vieții.

Interioare orientate spre lux și locuințe dezvoltate inteligent, care alcătuiesc cele mai mari posibilități de trai pentru ca utilizatorii să înceapă o viață în care nu se tolerează niciun compromis sau reducere a standardului, făcând cele mai bune posibilități de trai pentru ca utilizatorii să înceapă o viață.

 • Stat Dubai
 • Tara United Arab Emirates

Detalii

Updated on January 31, 2023 at 12:11 pm
 • ID Proprietate: HZHZ51
 • Pret: 480,000EUR
 • Dimensiunea proprietății: 211-314 m2
 • Dormitoare: 3&4
 • An constructie: Q1-2026
 • Status: Vanzare

Programeaza o vizionare

Informatiile dvs

Similar Listings

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To

 Va asteptam la cel mare targ imobiliar, de la Palatul Parlamentului din 6-8 Octombrie 2023!