Elegance Tower

 • 472,325EUR
 • 8,758,284EUR
Featured Vanzare
Dubai
Featured Vanzare

Elegance Tower

Dubai
 • 472,325EUR
 • 8,758,284EUR

Prezentare generală

ID Proprietate: HZHZ51
 • 1-2
 • Dormitor
 • 68-129
 • m2
 • 2025
 • An constructie

Descriere

Împodobind zona emblematică din Downtown Dubai, Elegance Tower este primul proiect din lume care poartă marca ZUHAIR MURAD. Clădirea high-end de 25 de etaje a fost lansată de DAMAC Properties în T4 2022 și oferă o colecție de apartamente de design cu 1-2 dormitoare, cu suprafețe cuprinse între 69 mp și 129 mp, cu 1 sau 2 balcoane. Există, de asemenea, unități de etaj complet disponibile pentru achiziționare pentru investitorii imobiliari interesați. Viitorii rezidenți se vor putea bucura de o priveliște uimitoare asupra Za’abeel, canalului Dubai și a impresionantului Burj Khalifa din confortul locuințelor lor premium.

Întruchipând eleganța și luxul pur al ZUHAIR MURAD, reședințele rafinate vor avea interioare albe și aurii, conform planului general. Printre caracteristicile exclusive ale Elegance Tower se va număra o ușă “secretă” în toate proprietățile, care va fi proiectată ca un raft decorativ de expunere în camera de zi, dar care se va deschide direct în dormitorul principal decorat cu luxurianță, oferind proprietarilor de locuințe cea mai mare intimitate.

Ultimele 3 etaje ale Elegance Tower vor aparține categoriei ultra-luxoase, unde unitățile vă vor uimi cu încă o opțiune de transformare interesantă. Aceste apartamente vor fi dotate cu paturi rabatabile încorporate în tavan, permițându-vă să vă transformați spațiul de locuit într-o zonă de dormit în orice moment.

Marele hol al Elegance Tower va fi o capodoperă uimitoare, datorită contrastului de nuanțe de negru și auriu, unde candelabre superbe vor atârna din tavan pentru a afișa o aură de rafinament și sofisticare. Va exista, de asemenea, o colecție hipnotizantă de oglinzi, cristale și exponate ale capodoperelor ZUHAIR MURAD. În plus, ocupanții ansamblului rezidențial de lux vor avea parte de o serie de oferte de agrement și de recreere de neegalat care se găsesc mai jos:

Piscină cu vedere la orizontul Dubaiului
Bar la piscină
Zonă cu paturi de plajă
Lagune
Zonă de joacă pentru copii
Sală de gimnastică complet echipată

Nivelul podiumului de la Elegance Tower va fi o capodoperă uimitoare, deoarece prima parte a piscinei sale extinse va găzdui o zonă de divertisment cu ecran în timpul zilei și o zonă de recreere cu DJ pe timp de noapte. Cealaltă parte, între timp, se va mândri cu o rețea elegantă de pasarele pe apă, care va conecta o insulă artificială cu cealaltă.

Prețurile proprietăților
Prețul de pornire pentru o proprietate de marcă cu 1 dormitor în Elegance Tower este stabilit la 1,79 milioane de AED (487.000 USD).

O unitate de dimensiuni generoase cu etaj complet de 1060 mp poate fi achiziționată pentru aproximativ 27M AED (7,35M USD).

Informații despre proprietate


Locație: Downtown Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dezvoltator: DAMAC
Starea proiectului: În curs de desfășurare
Tipul de proiect: Turn rezidențial
Unități: 1-2 dormitoare
Suprafața de la: 69 mp.
Plan de plată: 80/20

plan 1 dormitor
plan 2 dormitoare

Locatie

Elegance Tower este situat în imediata apropiere de Financial Center Road și de Al Asayel Street, oferind potențialilor săi ocupanți posibilitatea de a face naveta rapid către/de la multe destinații cheie din centrul emiratului, inclusiv Dubai International Financial Center (DIFC), Dubai World Trade Center, Nad Al Sheba, Business Bay și Aeroportul Internațional Dubai, pentru a numi doar câteva. La toate aceste locații se poate ajunge în mai puțin de 20 de minute de mers cu mașina. Este demn de remarcat faptul că Elegance Tower este amplasat nu departe de W Residences Dubai – Downtown, care este un proiect de ultra-lux, cu primele reședințe de sine stătătoare din lume sub brandul de renume mondial W Hotels.

De asemenea, la o aruncătură de băț se află numeroase legături de transport public, cum ar fi Dubai Fountain Street 1, Dubai Fountain Street 2 și Empire Heights Towers 1, printre altele. În plus, la aproximativ 30 de minute de mers pe jos, se află stația de metrou Burj Khalifa/Dubai Mall.

Pe lângă toate cele de mai sus, atunci când locuiți în Elegance Tower, veți avea la dispoziție multe facilități esențiale în apropierea clădirii, inclusiv magazine alimentare, farmacii, unități medicale și multe altele. Acestea sunt după cum urmează:

Carrefour Market
Choithrams RP Heights
Farmacia Supercare – Movenpick, Downtown Dubai
Omar Yahia Dental Clinic
Blossom Downtown Nursery
Grădinița Jumeirah International
Să nu uităm că în apropiere se află mai multe restaurante de înaltă gastronomie, unde ne putem răsfăța cu preparate internaționale și fusion somptuoase. Printre aceste localuri se numără Cafe de Paris – French Restaurant | Cafe, Karak House și CZN Burak Dubai, pentru a numi doar câteva.

În calitate de potențial ocupant al Elegance Tower, vă veți putea bucura pe deplin de interioarele ultra-chic realizate de unul dintre cei mai talentați designeri ai secolului XXI. Cunoscut pentru atenția sa minuțioasă la detalii, icoana modei din Beirut; Zuhair Murad a creat piese uimitoare pentru multe celebrități de pe lista A, printre care Beyonce, Jennifer Lopez și Catherine Zeta Jones, printre multe altele.

După cum am menționat mai devreme, Elegance Tower oferă o unitate cu etaj complet pentru cumpărare, ceea ce reprezintă o decizie de investiție profitabilă, deoarece acest tip de proprietate vă permite să amenajați spațiul la discreția dumneavoastră. De exemplu, puteți folosi un apartament ca reședință privată și puteți închiria restul locuințelor. O altă opțiune este de a crea un penthouse cu jumătate de etaj/intreg etajul, unde vă veți putea bucura de cel mai mare confort și intimitate în inima Dubaiului.

Datorită locației convenabile a Elegance Tower într-unul dintre cele mai râvnite cartiere din Dubai, rezidenții săi vor avea acces ușor la multe atracții populare, cum ar fi Wings of Mexico, Burj Park by Emaar, Souk Al Bahar, Dubai Mall, Opera din Dubai și Fântânile din Dubai, care sunt toate situate chiar în apropiere. Acest lucru înseamnă că vă puteți închiria apartamentul pe termen scurt turiștilor și vă puteți bucura de un venit profitabil. Prețul de pornire al chiriei în Downtown Dubai este de 400 AED (109 USD), 2,8K AED (762 USD) și 8,5K AED (2,35K USD) pe zi, săptămână și, respectiv, lună.

Puteți lua în considerare, de asemenea, închirierea proprietății Elegance Tower pe termen lung, deoarece Downtown Dubai a fost în top-2 al celor mai populare zone pentru închirierea de apartamente de lux, conform raportului Bayut & dubizzle Dubai Q3 privind piața imobiliară de închiriere 2022. Începând cu Q4 2022, costul anual de închiriere de pornire pentru un apartament cu 1 dormitor în această zonă este de 80K AED (21,8К USD).

Conform programului Taskeen, dacă investiți cel puțin 750.000 AED (205.000 USD) în proprietăți gata construite în Dubai, deveniți eligibil pentru o viză de investitor de 3 ani. Totodată, dacă valoarea imobilului se ridică la minimum 2 milioane AED (545.000 USD), puteți conta pe o viză Golden Visa de 10 ani la finalizarea Elegance Tower.

 • Stat Dubai
 • Tara United Arab Emirates

Detalii

Updated on January 31, 2023 at 12:13 pm
 • ID Proprietate: HZHZ51
 • Pret: 472,325EUR
 • Dimensiunea proprietății: 68-129 m2
 • Dormitor: 1-2
 • An constructie: 2025
 • Status: Vanzare

Programeaza o vizionare

Informatiile dvs

Similar Listings

Compare listings

Compare