De ce sa investesti in Dubai

 Vremea este superba, tot anul, exceptand lunile iunie, iulie si august, cand este putin mai cald ca la noi.

Puteti merge la plaja si sa va puteti bucura de o baie in mare, mai tot anul.Apa marii este calda pe parcursul intregului an aproape, aceasta este foarte sarata si de altfel  este foarte buna pentru sanatate si relaxare.Vremea buna tot anul va bine dispune, combate oboseala si stresul cotidian.

Aproximativ toate imobilele noi au piscine  personale  sau private, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, locuri de promenade, spatii pentru alergare in aer liber,magazine, restaurante,etc .Mall-urile se inchid la ora 1.00 noaptea, asa ca poti veni si la o ora cat mai tarzie la shopping, sau la Carrefour, este un oras foarte populat si criminalitatea este zero, in acest oras magnific.

 Economia din Dubai se află în top 5 cele mai puternice din lume, iar Dubai este considerat cel de-al 2-lea cel mai sigur loc din lume, din punct de vedere al criminalității scăzute.  

Moneda oficială din Dubai – UAE dirham (prescurtat AED sau DHS) –  este o monedă stabilă și oferă lumii business-ului din această țară oportunități multiple de dezvoltare, inclusiv în zona de investiții imobiliare.  

Dubaiul este vizitat anual de peste 17 milioane de turisti, care generează o cerere foarte mare de proprietăți, care la rândul ei, generează proiecte imobiliare noi de aproximativ 60.000- 65.000 de proprietăți noi pe an.  

Partea cea mai buna este că investițiile imobiliare sunt protejate de Guvernul Emiratelor Arabe. Ratele la dezvoltator se plătesc în conturi escrow și nu ajung la dezvoltator decât în momentul în care aceștia termină construcția, cu alte cuvinte nu exista riscuri

Paradis fiscal și prețuri foarte accesibile 

Dezvoltarea imobiliară spectaculoasă a Dubaiului a fost posibilă și datorită faptului că Dubai este un paradis fiscal  – TAX FREE. Nu există taxe sau impozite în Dubai pe venituri, salarii, dividende, redevențe sau chirii.  

Cele mai multe proiecte imobiliare au planuri de plată atractive, cu rate direct la dezvoltator și dobânda ZERO. 

Acest oras mirific are o frumusete de neegalat, o  infrastructura si o economie in continua crestere, astfel ca tot mai multe persoane aleg sa se mute in Dubai.  

In ultimii 30 de ani, populatia emiratului arab a crescut cu peste 500% si va continua sa creasca anual cu peste 10%. In prezent sunt peste 120 de nationalitati care traiesc acum in Dubai.  

Cu o populatie care crestere de la an la an, este de asteptat ca si cererea pe piata imobiliara sa fie tot mai mare.

Discover

Compare listings

Compare

 Va asteptam la cel mare targ imobiliar, de la Palatul Parlamentului din 6-8 Octombrie 2023!